GRÉTA - HER BIOTIC

S infekciami močového mechúra bojujem už viac ako 25 rokov a teraz som konečne našla riešenie, ktoré vyriešilo moje problémy (a podarilo sa to pomocou prírody).

Mám problémy s močovým mechúrom už viac ako 25 rokov. Mám za sebou tri operácie kvôli chronickému zápalu. Zažívala som aj 10-15 infekcií močového mechúra ročne, čo ma často nútilo brať antibiotiká.

Za tie roky som vyskúšal veľa rôznych alternatívnych metód, no všetky fungovali len krátko. Her Biotic som podľa vašich odporúčaní brala nepretržite 3 mesiace, po troch mesiacoch som si dala pauzu. Momentalne som ho začala brať znova, už len ako prevenciu. Po pár dňoch pravidelnej konzumácie sa nepríjemný pocit začal znižovať a po čase moje problémy úplne zmizli. Už 6 mesiacov sa mi zápal neobjavil a môj život sa vďaka tomu ohromne zlepšil.

Gréta

Odporúčame
background
5 Recenzie
Balíček "Zbohom, zápal močového mechúra!" 2x Her Biotic + D-Manóza ZDARMA
Na sklade
Balíček je určený ženám, ktoré sa chcú preventívne starať o zdravie svojho urogenitálneho traktu a zároveň mať po ruke „prvú pomoc“ pri prvých príznakoch zapáleného močového mechúra. Her Biotic probiotické kultúry s vybranými kmeňmi pomáhajú regulovať trávenie, upravujú črevnú a intímnu mikroflóru a chránia pred nepríjemnými zápalmi. D-manóza na druhej strane bráni baktériám zotrvávať v močovom mechúre a pomáha ich vyplavovať z tela von.
€68,70 €47,80 Ušetríte €20,90
Prečítajte si viac
ADRIANA - HER BIOTIC
Môj boj so zapáleným močovým mechúrom trval roky. Keď som prišla do menopauzy, situácia sa zhoršila. Skúšala som zápaly vy...
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...
ADRIANA A BIO MORINGA
Pohoda je prvým krokom ku šťastiu!