ANITA A NATAL BIOTIC A ALGAE OMEGA 3

Predtým som užívala Her Biotic, no telo aj jeho potreby sa v tehotenstve menia a tak som zmenila aj ja výber probiotík. Tiež som v tomto období zvolila aj extra podporu v podobe mastných kyselín omega 3.

„Zistila som, že v Carnium Botanicals predávajú probiotiká Natal Biotic, ktoré sú určené pre tehotné ženy. Odkedy ich mám doma, pravidelne nimi končím každý svoj deň. Už pred tehotenstvom som užívala ich kapsule Her Biotic. Aký je v nich rozdiel? Natal Biotic sú probiotiká určené špeciálne pre potreby tehotných žien. Pomáhajú posilňovať imunitný systém matky aj dieťaťa. Navyše podporujú zdravé a pravidelné trávenie, ktoré v tehotenstve väčšinou nefunguje optimálne. Preto v tomto období často vznikajú problémy s nadúvaním a zápchou. Ďalší dôvod, prečo je dobré brať probiotiká v tehotenstve (a ten je pre mňa najdôležitejší), je to, že so zdravou črevnou mikroflórou pôsobíte preventívne aj na zdravie močového mechúra.

Keď som mala zápal močového mechúra v tehotenstve, rozhodla som sa pridať k Natal Biotic aj D-manózu a zbavila sa tak zápalu rýchlo a bez akýchkoľvek vážnejších problémov.”

„To ale nie je všetko tiež som sa rozhodla užívať Algae Omega 3 a beriem ich pravidelne už niekoľko mesiacov. Som nadšená, pretože sú rastlinného pôvodu, ich pôvod je totiž v morských riasach. Prečo je tento fakt dôležitý pre zdravie? Pretože v nich nie sú prítomné žiadne ťažké kovy a mikroplasty. Navyše sú oveľa účinnejšie a pre telo ľahšie vstrebateľné. V tehotenstve som ich brala predovšetkým na podporu zdravého vývoja dieťaťa, ale aj na podporu môjho zdravia a fungovania môjho vlastného tela.”

Anita


Odporúčame
background
1 Recenzie
Natal Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Natal Biotic sú probiotické kultúry pre tehotné a dojčiace matky. Obsahujú Actazin, extrakt zo zeleného kiwi a 6 vybraných kmeňov, ktoré podporujú zdravie črevnej flóry a vstrebávanie živín, podporujú tvorbu prirodzeného folátu v tele a pomáhajú posilňovať imunitný systém.

€23,90
Prečítajte si viac
BRIGITA - VEGAN COLLAGEN BOOSTER A HER BIOTIC
Začalo sa mi blížiť obdobie menopauzy, ktoré so sebou prinieslo nepríjemné symptómy; pomalší metabolizmus, nepravidelný me...
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...
LAURA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA
Kvôli rúškam sa začali moje kožné problémy. Moja pleť sa zo dňa na deň zhoršovala. Skúšala som všetko, ale nič mi nepomohl...