BRIGITA - VEGAN COLLAGEN BOOSTER A HER BIOTIC
Začalo sa mi blížiť obdobie menopauzy, ktoré so sebou prinieslo nepríjemné symptómy; pomalší metabolizmus, nepravidelný menštruačný cyklus, suchšia pokožka, bolesti kĺbov a strata vlasov. Našťastie som našla vlastnú kombináciu doplnkov stravy, ktoré mi pomohli tieto príznaky odstrániť.

Ako každá žena aj ja som sa začala blížiť k obdobiu menopauzy. Metabolizmus sa spomalí, menštruačný cyklus sa trochu spomalí, kým sa úplne zastaví, nejaký ten nepríjemný výtok a podobne. Na FB som videla reklamu od Carnium Botanicals a hneď ma zaujal produkt Her Biotic, pretože sa tam písalo, na čo všetko pomáha. A je to pravda. Som s ním veľmi spokojná, trávenie sa od užívania upravilo, žiadne zápaly, výtoky, nafukovanie. Každému, kto má nejaké podobné problémy, hlavne mladším dievčatám odporúčam, aby nesiahali zbytočne do chemických vecí.

Keďže sa nám však počas menopauzy mení aj pokožka, vlasy a často aj kĺby, rozhodla som sa pre Vegan Collagen Booster a výsledky som si všimla veľmi rýchlo. Nechty stvrdli, pokožka je mäkšia a najviac ma zaujalo, že kolená mi slúžia oveľa lepšie ako predtým ... teda pomáha aj na kĺby. Veľká spokojnosť, pretože produkty sú tak kvalitné a vždy dobre popísané, takže si naozaj môžete vybrať to pravé pre váš problém.

Vďaka Carnium Botanicals!

Odporúčame
background
2 reviews
Vegan Collagen Booster
60 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní/ 0,87€ na deň

Vegan Collagen Booster je produkt, ktorého inovatívne riešenie stimuluje tvorbu vášho vlastného kolagénu a prvé účinky zaznamenáte už po 14 dňoch.

Skladá sa zo zložiek vegánskeho pôvodu, ktoré sa navzájom dopĺňajú a stimulujú, čím zvyšujú produkciu kolagénu. Telo najľahšie a najefektívnejšie využíva vlastný kolagén, takže výsledkom užívania kapsúl Vegan Collagen Booster je mladá, napnutá a žiarivá pokožka, pevné nechty a dlhé vlasy.

€26,00
Prečítajte si viac
KLAUDIA A VEGAN COLLAGEN BOOSTER
Vegan Collagen Booster je mojím spoločníkom už viac ako 3 roky. Stará sa o zdravie mojich vlasov a nechtov, regeneráciu čr...
NIKA - CELLUVITAL
Odkedy beriem Celluvital kapsuly, všimla som si, že pokožka na mojej tvári je tonizovanejšia, odolnejšia a pružnejšia. Pom...
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...