NIKA - CELLUVITAL
Odkedy beriem Celluvital kapsuly, všimla som si, že pokožka na mojej tvári je tonizovanejšia, odolnejšia a pružnejšia. Pomáhajú mi dosiahnuť mladistvý vzhľad.

Carnium Botanicals som verná už dlho, keďže ich doplnky stravy sú vyrábané podľa prísnych noriem a z tých najkvalitnejších surovín.

Posledné mesiace užíva kapsuly Celluvital, ktoré sú určené najmä na redukciu a prevenciu celulitídy. Pomocou antioxidantov chránia bunky a zabraňujú rozkladu kolagénu a elastínu – a udržujú pokožku hladkú, napnutú a pružnú.

Všimla som si, že odkedy ich jem, pokožka na tvári je tonizovanejšia a odolnejšia, čo ma veľmi teší. Pevná pokožka ako na tele, tak aj na tvári je pre mňa základom mladistvého vzhľadu.

Odporúčame
background
3 Recenzie
Celluvital
60 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní/ 0,86€ na deň

Pre ženy, ktoré chcú hladkú, tónovanú a zdravú pokožku! Celluvital je zmes antioxidantov, ktorá chráni pokožku pred poškodením slnkom, pomáha udržiavať zdravú pokožku, prispieva k udržaniu normálneho spojivového tkaniva a chráni bunky pred oxidačným stresom.

€25,90
Prečítajte si viac
KLÁRA A ASHWAGANDHA
Ashwagandha je bylina z Indie, silný antioxidant s protizápalovými a relaxačnými vlastnosťami.
KLAUDIA A CELLUVITAL
Celluvital sa ku mne dostal ako na zavolanie. Pomohol mi zmenšiť celulitídu aj oxidačný stres.
ADRIANA - HER BIOTIC
Môj boj so zapáleným močovým mechúrom trval roky. Keď som prišla do menopauzy, situácia sa zhoršila. Skúšala som zápaly vy...