LAURA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA
Kvôli rúškam sa začali moje kožné problémy. Moja pleť sa zo dňa na deň zhoršovala. Skúšala som všetko, ale nič mi nepomohlo. Našťastie som si všimla príspevok od Carnium Botanicals. Aj keď som bola skeptický, dal som príležitosť Her Biotic a Bio Kurkume. Výsledky sú vynikajúce.

Moje problémy sa začali odkedy sme začali pravidelne nosiť rúška, kvôli Covid opatreniam. Postupom času som si začala všímať drastické zmeny na pleti a najviac na tvári. Moja pleť sa zo dňa na deň zhoršovala. Na tvári sa mi objavili vyrážky, čierne bodky, zapálené akné. Skúšala som všetko, čo sa dalo, rôzne krémy, čistiace gély, ale nič mi nepomohlo. Bola som už dosť zúfalá, keďže moja pleť sa naozaj drasticky zhoršila.

Potom som jedného dňa náhodou na fb natrafila na príspevok od Carnium Botanicals. Najprv som bola skeptická, keďže som si znova myslela, že jeden doplnok stravy mi predsa nemôže pomôcť. Keďže som bola so svojou pleťou zo dňa na deň viac a viac nespokojná, rozhodla som sa produkt aj tak objednať, keďže som nemala čo stratiť. A vďaka Bohu, že som sa rozhodla správne! Jem ich už viac ako 3 mesiace a všimla som si viditeľné výsledky. Menej vyrážok, tonizovanejšia a žiarivejšia pleť s menším počtom nedokonalostí. Sú určite jedným z mála doplnkov, ktoré skutočne pomáhajú, takže ich budem naďalej užívať a teším sa na lepšie a lepší stav pleti. Odporúčam každému!

Ďakujem Carnium Botanicals!



Odporúčame
background
143 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
ANNA - MENOWELL
Mala vážne problémy s hormónmi. Všetko mi to liezlo na nervy a ani menštruácia nebola pravidelná. Rozhodla som sa vyskúšať...
EDUARD - NATURAL TESTO BOOST
Natural Testo Boost beriem niekoľko mesiacov.
ZUZANA A FEMCARE
Po pôrode sa vyskytli ťažkosti, ktoré som predtým nepoznala.