ALENKA - FEMCARE + HER BIOTIC + BIO MORINGA
Keď som Vaše produkty našla na internete a rozhodla som sa ich vyskúšať.


Vaše produkty som začala užívať pred pár mesiacmi, keď som mala pocit, že s močovým mechúrom je niečo v neporiadku. Keďže mám vysoký prah bolesti, pri močení nemám pálenie. Keď je zápal uý priveľký,prejdem to s teplotou. K tomu všetkému ma ale nasledoval intímny zápal a tak som dostala antibiotiká. K tomu všetkému mám aj veľmi suchú pleť a samozrejme rôzne nepríjemnosti s menopauzou.

Keď som Vaše produkty našla na internete a rozhodla som sa ich vyskúšať.

Začala som s Her Biotic a D-Manózou, potom som pridala Lipozomálny Vitamín C. Momentálne užívam Bio Moringu, Collagen booster a FemCARE.

Ťažkosti sú menšie a až na občasné zmeny nálad či návaly horúčavy sa celkovo cítim dobre. Alenka

Odporúčame
background
3 Recenzie
Balíček „Zbohom, suchosť v intímnej oblasti“
Na sklade

Zdravie vašich močových ciest a flóry (črevnej aj intímnej) je nevyhnutné pre silný imunitný systém a pohodu. Her Biotic mikrobiologické kultúry podporujú zdravie žien, pretože obsahujú 6 vybraných kmeňov, špeciálne prispôsobených pre potreby žien, extrakt z brusníc a D-manózu, ktoré vás ochránia pred nepríjemnými zápalmi. Dodatočnú podporu poskytujú rakytníkové kapsuly FemCARE, ktoré pomáhajú regulovať hormóny a zaisťujú optimálnu vlhkosť v pošve a iných slizniciach vo vašom tele, čo zabraňuje nepohodliu a znižuje riziko zápalu.

€46,80 €42,12 Ušetríte €4,68
Prečítajte si viac
ADRIANA - HER BIOTIC
Môj boj so zapáleným močovým mechúrom trval roky. Keď som prišla do menopauzy, situácia sa zhoršila. Skúšala som zápaly vy...
ADRIANA A BIO MORINGA
Pohoda je prvým krokom ku šťastiu!
KLAUDIA A VEGAN COLLAGEN BOOSTER
Vegan Collagen Booster je mojím spoločníkom už viac ako 3 roky. Stará sa o zdravie mojich vlasov a nechtov, regeneráciu čr...