DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.

Som dlhodobou a spokojnou užívateľkou doplnkov stravy Carnium Botanicals.

Všetko sa začalo, keď som hľadala riešenie pre opakujúce sa problémy s intímnymi zápalmi. Bola som na ne veľmi citlivá. Nemohla som chodiť ani na verejné toalety, inak by som okamžite dostala zápal.

Pravidelne som chodila k lekárovi a utratila som veľa peňazí na lieky a iné výrobky. Nič mi nikdy nepomohlo.

Potom prišiel bod zlomu. Začala som brať Her Biotic a po 2 až 3 týždňoch som cítila zmeny k lepšiemu. Už som nebola tak citlivý na zápal a ľahšie som sa s nimi vysporiadala, ak som pocítila jeho náznak. Nemusela som hneď bežať k lekárovi po krém. Po 3 mesiacoch pravidelného užívania zápal úplne zmizol. Bohužiaľ mi ako dôsledok všetkých zápalov prišiel do cesty ďalší problém - intímna suchosť.

Tak som si objednala balíček „Zbohom, suchá sliznica“, ktorý okrem Her Biotic kapsúl zahŕňa aj kapsuly FemCARE, ktore sa starajú o zvlhčenie slizníc. To bol posledný krok, a teraz je všetko také, ako má byť.

Som veľmi spokojná s vašimi výrobkami a verím im. Som zdravá žena a teraz každý mesiac utrácam iba na to, čo viem, že mi pomôže.

Diana


Odporúčame
background
9 Recenzie
Balíček „Zbohom, suchosť v intímnej oblasti“
Na sklade

Zdravie vašich močových ciest a flóry (črevnej aj intímnej) je nevyhnutné pre silný imunitný systém a pohodu. Her Biotic mikrobiologické kultúry podporujú zdravie žien, pretože obsahujú 6 vybraných kmeňov, špeciálne prispôsobených pre potreby žien, extrakt z brusníc a D-manózu, ktoré vás ochránia pred nepríjemnými zápalmi. Dodatočnú podporu poskytujú rakytníkové kapsuly FemCARE, ktoré pomáhajú obnoviť optimálnu vlhkosť v tele.

€49,90 €44,91 Ušetríte €4,99
Prečítajte si viac
ADRIANA A BIO MORINGA
Pohoda je prvým krokom ku šťastiu!
ZUZANA A FEMCARE
Po pôrode sa vyskytli ťažkosti, ktoré som predtým nepoznala.
ZUZANA - FEMCARE A HER BIOTIC
Nedávno, som na internete našla produkty od Carnium botanicals.Hned ma zaujal popis o produktoch a nielen o nich samých, a...