ZUZANA - FEMCARE A HER BIOTIC
Nedávno, som na internete našla produkty od Carnium botanicals.Hned ma zaujal popis o produktoch a nielen o nich samých, ale,ako to v našom tele funguje a co všetko so všetkým súvisí .Odborne a popritom tak jednoducho opísané.

Som zrelá žena. Mám 56 rokov a naďalej sa chcem cítiť ženou najbližších 20 rokov. Aj keď ženskosť, príťažlivosť a chuť na intímne vyžitie, začína samozrejme v hlave, no musíme sa udržiavať v poriadku celé, celé naše telo a podporovať aj svoje sexuálne zdravie. Tak,ako každá žena, aj ja som riešila občasné problémy so suchostou pošvy a následným problémom pri močení. Riešila som to nákupom v lekárni, kremík, čipky, ani doktorka mi nepomohla, alebo lepšie povedané nevysvetlila súvis medzi intímnou suchosťou a podráždením močovej trubice.

Nedávno, som na internete našla produkty od Carnium botanicals. Hneď ma zaujal popis o produktoch a nielen o nich samých, ale, ako to v našom tele funguje a čo všetko so všetkým súvisí. Odborne a popritom tak jednoducho opísané.

Hneď som si objednala ženské probiotiká Her Biotic a FEM CARE, na odstránenie pocitu intímnej suchosti.

Produkty užívam síce ešte len krátko 15dni, ale naozaj sa cítim lepšie. V čom? nie je to len efekt, že niečo užívam, tak mi je lepšie. Nie, určite nie, poznáte ten pocit, tam dole, keď viete, že není všetko v poriadku. No, a ten pocit je teraz opačný. Pocit suchosti nemám a trávenie je oveľa lepšie.

Takže, naozaj odporúčam všetkým ženám, ktoré ešte váhajú objednať si produkty Carnium Botanicals. Ja som svoje dva už našla a určite si ich objednám znovu.

Spokojná zákazníčka  -Zuzana-

Odporúčame
background
39 Recenzie
FemCARE
90 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,76€ na deň

Kapsuly FemCARE sú určené pre ženy, ktoré chcú podporovať prirodzenú vlhkosť v tele.

€22,90
Prečítajte si viac
ALENKA - FEMCARE + HER BIOTIC + BIO MORINGA
Keď som Vaše produkty našla na internete a rozhodla som sa ich vyskúšať.
BARBARA A FEMCARE
Jedným z najnepríjemnejších príznakov menopauzy bola suchá pokožka na celom tele. Ale našťastie som našla prírodné riešeni...
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...