IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca kraja. Odkedy som dala šancu Her Biotic kapsuliam, už takmer ani neviem, čo je to zápal.

Dlhé roky som trpela bakteriálnym zápalom močového mechúra. Chodila som od lekára k lekárovi, bola som u urológa aj u gynekológa. Predpísali mi antibiotiká, no tie moje problémy z dlhodobého hľadiska nikdy nezlepšili. Okrem recidív zápalov som mala celý rad problémov kvôli antibiotikám.

Pri bádaní som na internete našla Her Biotic. Dlho som váhala s objednávkou, ale rozhodla som sa to skúsiť. Objednala som a neľutujem. Kapsule užívam už druhý rok. Už nemám problémy so zápalmi a zmizli aj nepríjemné vedľajšie účinky antibiotík. Her Biotic som odporučila aj ostatným a všetkým zafungoval. Teraz som si objednala ďalšie vaše produkty a už sa teším na výsledok.


Odporúčame
background
115 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.
LAURA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA
Kvôli rúškam sa začali moje kožné problémy. Moja pleť sa zo dňa na deň zhoršovala. Skúšala som všetko, ale nič mi nepomohl...
VERONIKA - ALGAE OMEGA 3
Od tej doby, čo beriem Algae Omega 3, sa cítim lepšie, pleť je čistejšia a mám výrazne lepšiu pamäť.