VERONIKA - ALGAE OMEGA 3
Od tej doby, čo beriem Algae Omega 3, sa cítim lepšie, pleť je čistejšia a mám výrazne lepšiu pamäť.

Pravidelne užívam doplnky stravy a obmieňam ich podľa svojich potrieb a ročného obdobia. Vždy dávam prednosť tým, ktoré potrebujem práve v tom určitom období. Často si robím probiotickú kúru, ktorou podporujem trávenie a odolnosť imunitného systému.

Poslednou dobou beriem hlavne Algae Omega 3, ktoré ma zaujali, pretože sú 100% rastlinného pôvodu. Užívam ich, aby som chránila svoj kardiovaskulárny systém a zdravie mozgu. Okrem toho mi tiež pomáhajú posilňovať zrak a pamäť. Pozorujem, že je aj pleť čistejšia, zdravšia a žiarivejšia a predovšetkým bez nečistôt.

Veronika



Odporúčame
background
Algae Omega 3 v kapsuliach
60 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Zdrojom omega 3 mastných kyselín vo vegánskych kapsuliach Algae Omega 3 sú riasy, ktoré sa okrem vynikajúcej vstrebateľnosti pýšia aj mimoriadnou čistotou: sú bez ťažkých kovov a iných toxínov. Omega 3 je mastná kyselina, ktorá zlepšuje zdravie srdca, mozgu a očí a prispieva k čistejšej a zdravšej pokožke. Môže sa tiež pochváliť protizápalovými účinkami.

€23,90
Prečítajte si viac
ANITA A NATAL BIOTIC A ALGAE OMEGA 3
Predtým som užívala Her Biotic, no telo aj jeho potreby sa v tehotenstve menia a tak som zmenila aj ja výber probiotík. Ti...
MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všet...
KLÁRA A MENOWELL
Predtým ma trápili návaly tepla. Potom som objavila MenoWELL a všetko sa konečne obrátilo k lepšiemu.