MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všetkými jej pozitívnymi účinkami. Okrem Moringy je v mojej dennej rutine aj Her Biotic, Bio Kurkuma a občas D-manóza.

Dovoľte mi predstaviť mojich hrdinov z Carnium Botanicals: Her Biotic, Bio Kurkuma, Bio Moringa a občas D-Manóza. Moringu som spoznala len nedávno, keďže po niekoľkých týždňoch virózy sa mi ťažko vracalo späť do formy. Užívam ju sotva dva týždne, no pozorujem, že som o niečo menej unavená a moja pleť začala opäť naberať jas a je menej sivastá. O kúpe moringy ma presvedčil fakt, že obsahuje veľa antioxidantov a veľa vitamínu C. Keďže ma po obyčajnom vitamíne C často bolí brucho, rozhodla som sa pre Bio Moringu. Beriem ju ráno, hneď počas raňajok, 3 kapsuly každý deň. Bio Kurkumu užívam občas, hlavne kvôli občasným zápalom v kĺboch. Her Biotic je mojou stálicou už viac ako rok – robím si dvojmesačnú terapiu a potom si dám pauzu. Mám overené, že fungujú a nemenia sa.

Keď sa však veci zhoršia a mám pocit, že sa môže objaviť zápal močového mechúra, prichádza na pomoc D-manóza, ale to sa stáva veľmi zriedka, hlavne vďaka Her Biotic.

Odporúčame
background
1 review
Bio Moringa
180 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30-60/ 0,73-0.37€ na deň

Moringu zaraďujeme medzi superpotraviny. Môže sa pochváliť mimoriadne vysokým obsahom živín. Bola vyhlásená za rastlinu roka, pretože je nápomocná pri mimoriadne širokom spektre chorôb.

Na moringe bolo vykonaných viac ako 1300 štúdií, ktoré preukázali jej super vlastnosti.

€21,90
Prečítajte si viac
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.
ANNA - MENOWELL
Mala vážne problémy s hormónmi. Všetko mi to liezlo na nervy a ani menštruácia nebola pravidelná. Rozhodla som sa vyskúšať...
ILONA - HER BIOTIC A BIO ŽELATÍNOVÁ MACA
V minulosti som mala vždy silný PMS syndróm. Bola som veľmi emotívna a mala som veľa zmien nálad.