BARBARA A FEMCARE
Jedným z najnepríjemnejších príznakov menopauzy bola suchá pokožka na celom tele. Ale našťastie som našla prírodné riešenie a moje problémy takmer zmizli.

Volám sa Barbara a mám 59 rokov. Už asi 6 rokov bojujem s menopauzou. V posledných troch rokoch som vyskúšala alternatívnu terapiu, ktorá mala pomôcť zmierniť príznaky ako návaly tepla a problémy s intímnou suchosťou. Počas terapie problémy ustali, no hneď po terapii sa všetky príznaky znova objavili. Najväčšie ťažkosti mi robila suchá pokožka na celom tele aj v intímnych partiách.

Vyskúšala som veľa produktov, ale bez výsledku. FemCARE skúšam už mesiac a musím povedať, že moja pleť je oveľa lepšia. Na dotyk je menej suchá. Čo sa týka suchosti intímnych partií, zatiaľ som nedosiahla želané výsledky, ale som presvedčená o pozitívnych výsledkoch pravidelného užívania. 

Ďakujem veľmi pekne FemCARE!

Barbara R.


Na hydratáciu slizníc a pokožky odporúčame
background
29 Recenzie
FemCARE
90 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,76€ na deň

Prírodná zmes rastlinných extraktov podporuje optimálnu hydratáciu slizníc a zároveň podporuje hormonálnu rovnováhu. FemCARE napomáha zmierňovať problémy so suchými očami, ústami, pokožkou, či vagínou. Zbavte sa nepríjemného pocitu suchosti, svrbenia a znížte riziko zápalu.

€22,90
Prečítajte si viac
ZUZANA - FEMCARE A HER BIOTIC
Nedávno, som na internete našla produkty od Carnium botanicals.Hned ma zaujal popis o produktoch a nielen o nich samých, a...
ALENKA - FEMCARE + HER BIOTIC + BIO MORINGA
Keď som Vaše produkty našla na internete a rozhodla som sa ich vyskúšať.
KLÁRA A MENOWELL
Predtým ma trápili návaly tepla. Potom som objavila MenoWELL a všetko sa konečne obrátilo k lepšiemu.