FRANTIŠKA - ASHWAGANDHA EXTRACT

Ashwagandha ma ukľudnila a pomohla mi lepšie spať.

Vždy som bola v strese, často nervózna z práce, starostlivosti o rodinu a deti. Kvôli všetkému stresu som často zle spala.

Na internete som videla reklamu na extrakt z Ashwagandhy od Carnium Botanicals. Objednala som si ho, ale nemala som žiadne špeciálne očakávania ani predstavu, ako veľmi mi tento produkt pomôže.

Teraz som už na druhom balení a po viac ako mesiaci užívania konečne prespím celú noc bez zobudenia. Teraz som oveľa menej podráždenejšia ako predtým. Odporúčam každému, je to naozaj fantastický produkt!

Františka


Odporúčame
background
8 Recenzie
Ashwagandha Extract
60 kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,70 na deň

Extrakt z Ashwagandhy (KSM-66) má najvyššiu koncentráciu a najlepšiu biologickú dostupnosť. Pýši sa tiež najväčším počtom vykonaných výskumov a klinických štúdií. Ashwagandha má široké spektrum účinkov, ako napríklad účinnú reguláciu stresového hormónu, zlepšovanie kognitívnych funkcií a  podporu kardiovaskulárneho zdravia. Je tiež nápomocná pri udržiavaní zdravej hmotnosti a regulácii ženských a mužských pohlavných hormónov.

€20,90
Prečítajte si viac
KLÁRA A ASHWAGANDHA
Ashwagandha je bylina z Indie, silný antioxidant s protizápalovými a relaxačnými vlastnosťami.
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...
ANNA - MENOWELL
Mala vážne problémy s hormónmi. Všetko mi to liezlo na nervy a ani menštruácia nebola pravidelná. Rozhodla som sa vyskúšať...