LUCIA A MENOWELL
Prešla som si predčasnou menopauzou a zápasila s veľmi nepríjemnými príznakmi. Od tej doby, čo beriem MenoWELL, sa cítim skvele!

„Mám 51 rokov a už niekoľko rokov som v menopauze. Kvôli operácii, počas ktorej mi odstránili maternicu, som sa dostala do menopauzy pomerne skoro.

S tým sa dostavili aj nepríjemné príznaky. Mala som časté návaly tepla a tiež som veľmi zle spala. V dôsledku toho som bola stále unavená a mala neustále zlú náladu.

Odkedy som začala brať MenoWELL, je všetko úplne inak. V noci spím dobre, prebúdzam sa oddýchnutá a plná energie. Cítim sa celkovo uvoľnenejšia a aj nálada sa mi zlepšila. Tiež som si všimla, že je moja pleť oveľa zdravšia a žiarivejšia.

Na MenoWELL sa mi veľmi páči to, že nespôsobuje žiadne žalúdočné problémy. Som naozaj spokojná a budem ho brať aj naďalej.

Z celého srdca ho odporúčam všetkým ženám, ktoré trápia rovnaké príznaky menopauzy.”

Lucia


Odporúčame
background
96 Recenzie
MenoWELL
60 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,43€ na deň

Prírodná bylinná zmes pre ženy, ktoré by chceli od menopauzy viac než len nepríjemné symptómy.

Reguluje hormóny, znižuje návaly horúčav, znižuje riziko osteoporózy a zlepšuje tiež celkovú pohodu a náladu.

Menowell prirodzeným spôsobom eliminuje nepríjemné príznaky a pomôže vám cítiť sa znovu vo svojej koži dobre.

€26,00
Prečítajte si viac
MONIKA S. A MENOWELL
ANNA - MENOWELL
Mala vážne problémy s hormónmi. Všetko mi to liezlo na nervy a ani menštruácia nebola pravidelná. Rozhodla som sa vyskúšať...
SABÍNA A MENOWELL
Kapsuly MenoWELL mi pomohli zbaviť sa nepríjemných príznakov menopauzy. Mám viac energie, menej návalov tepla a opäť dobre...