EMÍLIA - HER BIOTIC
Na Her Biotic som sa dostala cez Instagram a keďže som už vyskúšala takmer všetko (krémy, lieky na predpis atď... bolo ich veľa), povedala som si, prečo neskúsiť ešte tento.

Dlho som mal problémy s bolesťami brucha a zápalmi. Tiež som sa cítila nafúknutá, ale to nebolo to hlavné, s čím som potrebovala pomôcť (hoci ma to trápilo).

Na Her Biotic som sa dostala cez Instagram a keďže som už vyskúšala takmer všetko (krémy, lieky na predpis atď... bolo ich veľa), povedala som si, prečo neskúsiť ešte tento.

Po prvom užití som asi po troch dňoch mala hnačku. Nebolo to nič hrozné, ale nič príjemné. A na druhý deň sa mi zrazu uľavilo.

Žalúdok ma nebolel, hneď som sa cítila lepšie a čo na mňa naozaj zapôsobilo, bolesť pri styku zmizla. Asi po štyroch rokoch úzkosti, strachu a odmietania intímností sa môj svet zrazu obrátil hore nohami.

Chcela som si overiť, či mám vďačiť kapsuliam Her Biotic a prestala som ich brať na dva týždne. Nevoľnosť a nechuť sa vrátila a tak som si objednala ďalšie balenia a vrátila sa k svojej pravidelnej kapsulovej rutine. Toto je to najlepšie, čo som kedy užívala!

Ďakujem.

Emília P.


Odporúčame
background
123 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...
ŠTEFKA A HER BIOTIC
Her Biotic mi pomohol k pravidelnejšiemu tráveniu a zlepšil sa aj môj intímny zdravotný stav.
BRIGITA - VEGAN COLLAGEN BOOSTER A HER BIOTIC
Začalo sa mi blížiť obdobie menopauzy, ktoré so sebou prinieslo nepríjemné symptómy; pomalší metabolizmus, nepravidelný me...