LENKA- UNIBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII
Mám dosť zdravotných problémov, ktoré sa tiež podpísali na mojom trávení. Odkedy užívam Unibiotic, moje trávenie je konečne opäť pod kontrolou.

Kvôli zníženej funkcii pankreasu a intolerancii viacerých rôznych potravín mám tráviace problémy. Vzhľadom nato je môj tráviaci trakt posledné dva roky napätý a ja pod neustálym stresom . Bolo to také silné, že som kvôli silnej hnačke schudla až 10 kg.

Keď som hľadala na internete riešenie mojich problémov, všimla som si váš produkt. Pre dobrú spätnú väzbu od zákazníkov som sa rozhodla aj ja pre kúpu.

Neľutujem, pretože po dobrom týždni užívania som zaznamenala prvé pozitívne účinky, najmä čo sa týka frekvencie. Od januára beriem Unibiotic pravidelne, 1 kapsulu denne a môžem ho smelo a bezvýhradne odporučiť ľuďom, ktorí majú podobné ťažkosti. Vďaka!

Lenka

Odporúčame
background
5 Recenzie
Unibiotic Saccharomyces Boulardii
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,76€ na deň

Unibiotic Saccharomyces Boulardii je profesionálna zmes mikrobiologických kultúr a fruktooligosacharidov FS2-60, ktoré zahŕňajú oligosacharidy a rastlinný inulín. Kombinácia dobrých baktérií a potravy pre mikrobiologické kultúry zaisťuje efektívnu obnovu črevnej mikroflóry.

Unibiotic sa môže pochváliť s 6,5 miliardami kultúr na kapsulu.

€22,90
Prečítajte si viac
ANDREA - UNIBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII
Pred 6 rokmi som začala pociťovať bolesti brucha, ktoré sa neustále vracali, a boli sprevádzané hnačkami. Spočiatku som si...
ADRIANA - HER BIOTIC
Môj boj so zapáleným močovým mechúrom trval roky. Keď som prišla do menopauzy, situácia sa zhoršila. Skúšala som zápaly vy...
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.