ANDREA - UNIBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII
Pred 6 rokmi som začala pociťovať bolesti brucha, ktoré sa neustále vracali, a boli sprevádzané hnačkami. Spočiatku som si myslela, že sa jedná o vírusovú črevnú infekciu, ale príznaky trvali viac ako mesiac. Moja lekárka ma okamžite poslal na krvné testy a kolonoskopiu. Raz som od známej počula o probiotikách UNIBIOTIC, tak som sa rozhodla ich vyskúšať. Kúpila som si prvú krabičku a začala som užívať 2 kapsule večer pred spaním. Po mesiaci som začala pozorovať zlepšenie.

Pred 6 rokmi som začala pociťovať bolesti brucha, ktoré sa neustále vracali, a boli sprevádzané hnačkami. Spočiatku som si myslela, že sa jedná o vírusovú črevnú infekciu, ale príznaky trvali viac ako mesiac. Moja lekárka ma okamžite poslal na krvné testy a kolonoskopiu.

Potom šok! Stanovenie diagnózy: Ulcerózna pankolitída. Išla som domov s množstvom liekov, ktoré mi spočiatku pomáhali, ale po 3-4 rokoch začal ich účinok klesať. Pred rokom sa moja choroba výrazne zhoršila a dostala som sa do nemocnice. Moje telo bolo vyčerpané hnačkami a neustálou potrebou ísť „na veľkú“, kde sa v stolici objavovalo aj dosť krvi. Doktor mi oznámil, že moje črevo je vo veľmi zlom stave.

Raz som od známej počula o probiotikách UNIBIOTIC, tak som sa rozhodla ich vyskúšať. Kúpila som si prvú krabičku a začala som užívať 2 kapsule večer pred spaním. Po mesiaci som začala pozorovať zlepšenie. 

V stolici bolo menej krvi, na toaletu jsem chodila len 3–4 krát denne. Bola som veľmi šťastná, že som konečne mohla žiť o niečo normálnejší život. Pokračovala som v užíváni probiotík a po 2 mesiacoch sa stal zázrak! Hnačka a nutkanie ísť na veľkú potrebu ustúpili o 90 %. A krv v stolici, tá zmizla na 100 %. Neuveriteľné!!!

Po 1 roku boja so zhoršeným stavom choroby sa cítim opäť zdravá. Po probiotikách UNIBIOTIC sa moje črevo vracia do normálu, takže operácia nebude nutná.

Odporúčame
background
5 Recenzie
Unibiotic Saccharomyces Boulardii
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,76€ na deň

Unibiotic Saccharomyces Boulardii je odborná zmes mikrobiologických kultúr a
fruktooligosacharidov FS2-60, ktoré zahŕňajú oligosacharidy a rastlinný inulín. Zmes prispieva k lepšej rovnováhe v črevnej mikrobiote. Unibiotic sa môže pochváliť 6,5 miliardami kultúr na kapsulu.

€22,90
Prečítajte si viac
LENKA- UNIBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII
Mám dosť zdravotných problémov, ktoré sa tiež podpísali na mojom trávení. Odkedy užívam Unibiotic, moje trávenie je konečn...
MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všet...
GRÉTA - HER BIOTIC
S infekciami močového mechúra bojujem už viac ako 25 rokov a teraz som konečne našla riešenie, ktoré vyriešilo moje problé...