MARIE - HER BIOTIC
Narodila som sa s epidermolytickou ichtyózou, takže moja pokožka je mimoriadne citlivá a krehká. Her Biotic mi pomohol zlepšiť stav pleti a po 28 rokoch som konečne cítila väčšiu slobodu.

Začala by som tým najviac podstatným a tým je moja choroba. Narodila som sa s epidermolytickou ichtyozou v spojení s motýlími krídlami. Moja koža je veľmi hrubá a zároveň veľmi krehká po celom tele. Od mala som trpela veľkými zápalmi, každý deň som mala veľa pľuzgierov z topánok, nevhodného oblečenia a veľmi často sa pľuzgiere zapálili a rozhnisalo sa celé telo. Nikdy som nevedela čo mám ošetrovať skôr alebo či sa nenechať radšej hospitalizovať. So zápalmi sú spojené aj veľké bolesti kože a prakticky nikdy nebolo možné so zápalom zatočiť inak ako s antibiotikami, ktoré som brala aj 3 týždne 9x do roka.

Her Biotic som začala užívať niekedy na konci leta roku 2022. Narazila som naňho úplnou náhodou, kedy som už nejaký čas pátrala po vhodných probiotikách a následne sa mi začali zobrazovať v reklamách.

Dlhé týždne som neverila, že by niečo mohlo vôbec fungovať a ja som sa mohla cítiť lepšie.

Bola som veľmi milo prekvapená, keď som už po týždni pociťovala iný pocit v bruchu, bolo mi vo svojom tele zrazu oveľa lepšie. Len ťažko ten pocit dokážem opísať. Navyše ma prekvapilo, že zápaly ustupovali a pľuzgiere sa netvorili také veľké.

V kúre som pokračovala a keď som bola 3 mesiace bez zápalu, pochopila som, že to naozaj funguje.

Po 28 rokoch som pocítila úplné šťastie a slobodu. Deti ma už konečne nevidia v bolestiach každý deň. Počas tejto doby som mala len dve ťažké prepuknutia choroby.

Uvedomujem si, že ďalšie komplikácie nikdy nezmiznú, no zároveň nemôžem uveriť, že mi niečo tak účinne pomohlo. Ďakujem!

Marie Ž.


Odporúčame
background
143 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...
MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všet...