RENÁTA A HER BIOTIC
Som vďačná, že sa konečne cítim dobre vo svojom tele a že menštruačné bolesti sú dnes minulosťou.

Mám 23 rokov, áno, som stále veľmi mladá. Vždy som mala bolestivú menštruáciu sprevádzanú aj inými nepríjemnými príznakmi. Nechcela som akceptovať, že to bude súčasť môjho života. Čítala som veľa článkov a navštívila som niekoľko gynekológov, ktorí mi všetci povedali, že riešením sú antikoncepčné tabletky. Ale ja som nikdy nemala dobrý pocit z antikoncepčných tabliet.

Čoskoro potom, čo som ich začala užívať, sa vyskytli ďalšie problémy: plynatosť, nevoľnosť, všeobecné nepohodlie, zápal a vyrážky na tvári. To všetko sa tiež podpísalo pod nízku sebadôveru. Som mladá a už musím bojovať s toľkými problémami.

Teraz som vo fáze hojenia a Her Biotic je súčasťou mojej každodennej rutiny. Konečne môžem povedať, že som na správnej ceste. Mám čistejšiu pokožku, už nemám plynatosť a dokonca aj menštruačné problémy sa stali minulosťou. Cítim sa veľmi dobre vo svojom tele a som za to skutočne vďačná. Uvedomujem si, že strava tiež hrá dôležitú úlohu, takže sa v tomto ohľade snažím byť konzistentná.

Úprimne dúfam, že všetky ženy, ktoré sú znepokojené rovnakými problémami, objavia Her Biotic čo najskôr a nakoniec budú žiť bez pravidelnej bolesti.

Renáta


Odporúčame
background
115 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
PERLA - HER BIOTIC
Kapsule Her Biotic podporujú moje zdravie už vyše roka. Odvtedy je môj život oveľa jednoduchší! Bolesti od intímnych zápal...
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...
NIVES - HER BIOTIC
Iba cvičenie a zdravá strava nestačia, pokiaľ črevá nefungujú optimálne. Her Biotic, jedinečná zmes mikrobiologických kult...