SILVIA - CELLUVITAL
Silvia nám poslala správu v ktorej sa chce podeliť o skúsenosť s produktom CELLUVITAL.

Dobrý deň. Chcem sa podeliť o skúsenost s produktom CELLUVITAL. 

Bohužial ako väčšina žien, aj ja mám od puberty problém s celulitídou napriek tomu, že som štíhla a športujem. Vyskúšala som už desiatky produktov, či už to boli krémy, géy, čaje, tabletky, rôzne masáže a pod., no žiaden efekt som nezaznamenala. Jedine, kde som badala pozitívny účinok bola ručná lymfodrenáž a tento produkt CELLUVITAL. 

Užívam ho zatiaľ iba 1 mesiac, tak uvidíme, ako to bude ďalej, ale zatial som spokojna. O tomto výrobku som sa dozvedela náhodne na internete a som veľmi rada;) Ďakujem a verím, že po 3. mesiaci používania bude vysledok este zreteľnejší. 

S pozdravom Silvia. 

Odporúčame
background
3 Recenzie
Celluvital
60 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní/ 0,86€ na deň

Pre ženy, ktoré chcú hladkú, tónovanú a zdravú pokožku! Celluvital je zmes antioxidantov, ktorá chráni pokožku pred poškodením slnkom, pomáha udržiavať zdravú pokožku, prispieva k udržaniu normálneho spojivového tkaniva a chráni bunky pred oxidačným stresom.

€25,90
Prečítajte si viac
NIKA - CELLUVITAL
Odkedy beriem Celluvital kapsuly, všimla som si, že pokožka na mojej tvári je tonizovanejšia, odolnejšia a pružnejšia. Pom...
KLAUDIA A CELLUVITAL
Celluvital sa ku mne dostal ako na zavolanie. Pomohol mi zmenšiť celulitídu aj oxidačný stres.
HANA - HER BIOTIC
Už dlhšie ma trápilo pálenie záhy a nadúvanie. V menopauze sa problémy ešte zhoršili. Odkedy beriem Her Biotic, mám viac r...