TIMEA - BIO ŽELATÍNOVÁ MACA + BIO MORINGA + HER BIOTIC
Už niekoľko rokov mám problémy s menštruačným cyklom, ale doktori mi stále hovorili, že mi nič nie je a všetko je v poriadku. Skúsila som všetky možné tabletky a vitamíny, ale zmena sa nedostavila. Odvtedy, čo mám Želatínovanú Macu, je môj cyklus konečne pravidelný. Prikúpila som si k nej aj Bio Moringu and Her Biotic a okrem celkového lepšieho pocitu som si všimla, že mám aj lepšiu pleť.

Už niekoľko rokov mám problémy s menštruačným cyklom, ktorý nie je pravidelný, čo spôsobuje aj problémy s počatím. Chodila som po doktoroch na všetky možné vyšetrenia, ale žiadne problémy sa nikdy neukázali. Skúšala som brať rôzne vitamíny a tabletky na úpravu menštruačného cyklu. Všetko som vždy brala niekoľko mesiacov, pretože viem, že na to, aby sa dalo telo do poriadku, je potrebný čas. Účinky sa ale nakoniec nikdy nedostavili.

Potom som sa dozvedela o blahodarných účinkoch rastliny Maca a pri vyhľadávaní na internete narazila na doplnky stravy od Carnium Botanicals. Chcela som vyskúšať Bio Želatinovanú Macu v kapsuliach. Beriem ju už niekoľko mesiacov a vidím obrovské zlepšenie. Menštruačný cyklus mám konečne pravidelný a počas menštruácie už nemám žiadne kŕče.

Pred dvoma mesiacmi som si dokúpila aj Bio Moringu a Her Biotic. Vidím, že mám zdravšiu pleť, menej vyrážok a celkovo sa cítim naozaj dobre. Dúfam, že sa mi konečne podarí aj otehotnieť.

Ďakujem za vaše skvelé produkty!

Timea

Odporúčame
background
3 Recenzie
Bio Želatínovaná Maca
120 kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 60-120 dní / 0,16-0,32 na deň

Bio Želatínovaná Maca je 5-krát silnejšia ako bežné produkty z nej, no je šetrnejšia k tráviacemu traktu  a ľahšie sa vstrebáva.

Maca je adaptogénna bylina pôvodom z Peru. Považuje sa za jednu z nenahraditeľných superpotravín na reguláciu estrogénovej a hormonálnej nerovnováhy u žien. Je vhodná najmä pre ženy, ktoré majú nepravidelné cykly, bolestivú menštruáciu, ťažký predmenštruačný syndróm alebo tie, ktoré bojujú s dlhotrvajúcou stratou menštruácie.

€18,90
Prečítajte si viac
ADRIANA - HER BIOTIC
Môj boj so zapáleným močovým mechúrom trval roky. Keď som prišla do menopauzy, situácia sa zhoršila. Skúšala som zápaly vy...
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.
GRÉTA - HER BIOTIC
S infekciami močového mechúra bojujem už viac ako 25 rokov a teraz som konečne našla riešenie, ktoré vyriešilo moje problé...