URŠULA - KIDS BIOTIC
Prvýkrát som sa stala mamou pred 5 rokmi. V tom čase nebolo na trhu veľa probiotík pre deti. Kids Biotic sme testovali a zostali sme mu verní dodnes. Zdravie mojich detí je na prvom mieste a Kids Biotic ma znova a znova presviedča svojimi pozitívnymi účinkami.

Kids Biotic poznám už veľa rokov, odkedy som sa prvýkrát stala matkou, teda pred viac ako 5 rokmi. V tom čase nebolo na trhu toľko produktov pre deti na báze probiotík. Rozhodla som sa ho kúpiť a odvtedy robíme preventívnu kúru dvakrát do roka - na jeseň a na jar. Medzitým užívame prípravok občasne. Myslím si, že produkt je kvalitný, pretože obsahuje zložky prispôsobené črevám dieťaťa. Môj druhý syn, ktorý má teraz 2,5 roka, mal ako bábätko veľké črevné problémy (kŕče, nadúvanie, ...). Ani po 1 roku sa veci neupokojili, tak som sa rozhodla vyskúšať Kids Biotic. Po dobrom mesiaci užívania som si všimla, že sa veci zlepšujú a problémov je čoraz menej. V septembri nastúpil do škôlky a musím sa pochváliť, že sme neboli veľmi chorí. K odolnosti určite prispieva aj vitamín C, ktorý je súčasťou Kids Biotic.

Kids Biotic mám rada aj pre príjemnú chuť (takmer žiadnu chuť) a pre to, že je vo forme prášku, ktorý deti pekne zapíjajú nápojom. Priaznivá je aj cena, najmä ak produkt odoberáte vo väčšom množstve. Konkurenčné produkty sú oveľa drahšie.

Skrátka, ako matka dvoch vtipkárov je zdravie mojich detí na prvom mieste! Spolu so zdravou stravou a pohybom verím, že Kids Biotic prispieva k lepšiemu imunitnému systému, preto ho určite budeme u detí užívať aj naďalej.

Odporúčame
background
Kids Biotic
100 g
Na sklade

/ Množstvo na 20 dní / 0,80€ na deň

Kids Biotic sú vybrané probiotické kultúry ušité špeciálne pre deti. Okrem mikrobiologických kultúr obsahujú aj vitamín C, ktorý pomáha posilňovať imunitný systém a dobré psychické funkcie.

Kids Biotic probiotiká pomáhajú vytvárať priateľskú črevnú mikroflóru, čím zlepšujú trávenie a posilňujú imunitný systém.

€15,90
Prečítajte si viac
LENKA- UNIBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII
Mám dosť zdravotných problémov, ktoré sa tiež podpísali na mojom trávení. Odkedy užívam Unibiotic, moje trávenie je konečn...
ANDREA - UNIBIOTIC SACCHAROMYCES BOULARDII
Pred 6 rokmi som začala pociťovať bolesti brucha, ktoré sa neustále vracali, a boli sprevádzané hnačkami. Spočiatku som si...
ADRIANA A BIO MORINGA
Pohoda je prvým krokom ku šťastiu!