ANITA A D-MANÓZA
„Pre mňa je zápal močového mechúra to najhoršie, čo môže byť. Žiaľ, mám s tým dlhoročné ťažkosti, keďže som mala zápaly spolu pol roka v období, keď som ešte študovala na vysokej škole. Jedla som jedny antibiotiká za druhými a zápal stále pretrvával. Dostala som sa do začarovaného kruhu. Keďže mi už nič nepomáhalo, začala som uvažovať o iných prístupoch k liečbe zapálu močového mechúra"

„Pre mňa je zápal močového mechúra to najhoršie, čo môže byť. Žiaľ, mám s tým dlhoročné ťažkosti, keďže som mala zápaly spolu pol roka v období, keď som ešte študovala na vysokej škole. Jedla som jedny antibiotiká za druhými a zápal stále pretrvával. Dostala som sa do začarovaného kruhu. Akoby to nestačilo, samozrejme, ovplyvnilo ma aj dlhodobé užívanie liekov. Rovnováha v čreve a tele bola narušená, takže som dostala plesňový zápal. K tomu všetkému sa infekcia rozšírila aj do obličiek. Bolo to naozaj šialené.

Keďže mi už nič nepomáhalo, začala som uvažovať o iných prístupoch k liečbe zapáleného močového mechúra. Vtedy som objavila D-manózu.

Pomohla mi a mne sa konečne uľavilo. Postupom času ustúpili aj plesňové infekcie. Vedela som však, že ešte musím popracovať na prevencii, pretože takýto zápal už nechcem.

Ešte dlho potom som už pri prvých poklesoch teplôt nasila uzavreté topánky a radšej som sa obliekala viac ako málo. Ak bolo menej ako 20 stupňov, bála som sa že prechladnem, že sa zápal opäť vráti.

Ale žiť v neustálom strachu naozaj nedávalo zmysel.

Zatiaľ som urobila všetko, čo sa ráta ako dobrá prevencia proti zápalu močového mechúra; pila veľa vody, dbala na hygienu, zdravo sa stravovala a dbala na to, aby mi nikdy nebola zima na nohy alebo kríže. Keďže to zjavne nestačilo, začala som znova bádať. Stretla som sa s informáciou, že by bolo dobré brať probiotiká.

Vybrala som si probiotiká Her Biotic. Presvedčili ma, keďže obsahujú výťažok z brusníc a D-manózu, obe sú veľmi účinné aj pri prevencii zápalov.

Po mesiaci užívania D-manózy a Her Biotic bolo rozhodnutie jasné: tieto dva doplnky budú odteraz VŽDY v mojej výbave.

Anita

Odporúčame
background
4 Recenzie
Balíček Zdravé močové cesty , Štasná JA!
Na sklade

D-manóza, ktorá na seba viaže baktériu E-coli a tým predchádza infekciám močových ciest, bude ešte účinnejšia v kombinácii s Her Biotic probiotickými kultúrami. Her Biotic obsahuje 6 rôznych kmeňov, špeciálne prispôsobených ženám a ich potrebám. Jeho zloženie bolo obohatené o D-manózu a brusnicový extrakt. Všetko, čo potrebujete aby ste sa rozlúčili so zápalom, v jednom balíčku.

€44,80 €40,32 Ušetríte €4,48
Prečítajte si viac
ALENKA - FEMCARE + HER BIOTIC + BIO MORINGA
Keď som Vaše produkty našla na internete a rozhodla som sa ich vyskúšať.
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...
KLAUDIA A VEGAN COLLAGEN BOOSTER
Vegan Collagen Booster je mojím spoločníkom už viac ako 3 roky. Stará sa o zdravie mojich vlasov a nechtov, regeneráciu čr...