ASENA - HER BIOTIC + FEMCARE

Mala som chronické problémy s premnoženou vaginálnou kandidou. S pomocou kapsúl Her Biotic a FemCARE som zlepšila kvalitu svojho života.

Mám 31 rokov a posledných pár rokov žijem s premnoženou kandidou, chronickou vaginálnou kandidou. Tiež som sa liečila a brala antibiotiká. Gynekológ mi dokonca navrhol podstúpiť niekoľko mesačné liečenie. Vedela som však, že lieky mi len zmiernia príznaky, no problémy z dlhodobého hľadiska neodstránia.

Bola som už unavená a vyčerpaná. Nielen z liečby, ale aj od starostí a nepohodlia. Potom som na sociálnych sieťach videla reklamu na Her Biotic. Rozhodla som sa ho vyskúšať, pretože som už nemala čo stratiť. Navyše kapsuly sú prírodné, takže som sa nebála.

Beriem ich už viac ako 4 mesiace a naozaj vidím zlepšenie. Rozhodla som sa ísť ešte o krok ďalej a objednala som si aj FemCARE. Všetky ženy, ktoré niekedy bojovali s premnoženou vaginálnou kandidou, vedia, že problémy so suchosťou, svrbením a bolesťou spolu úzko súvisia.

Musím priznať, že tieto dva produkty sú mojou spásou!

Aj partnerovi som predstavila vaše výživové doplnky, keďže aj on má problémy s kandidou. Odporučili ste mu Unibiotic a po dobrom mesiaci užívania je veľmi spokojný.

Ďakujem vám za všetko!

Asena


Odporúčame
background
5 Recenzie
Balíček „Zbohom, suchosť v intímnej oblasti“
Na sklade

Zdravie vašich močových ciest a flóry (črevnej aj intímnej) je nevyhnutné pre silný imunitný systém a pohodu. Her Biotic mikrobiologické kultúry podporujú zdravie žien, pretože obsahujú 6 vybraných kmeňov, špeciálne prispôsobených pre potreby žien, extrakt z brusníc a D-manózu, ktoré vás ochránia pred nepríjemnými zápalmi. Dodatočnú podporu poskytujú rakytníkové kapsuly FemCARE, ktoré pomáhajú regulovať hormóny a zaisťujú optimálnu vlhkosť v pošve a iných slizniciach vo vašom tele, čo zabraňuje nepohodliu a znižuje riziko zápalu.

€46,80 €42,12 Ušetríte €4,68
Prečítajte si viac
ZUZANA - FEMCARE A HER BIOTIC
Nedávno, som na internete našla produkty od Carnium botanicals.Hned ma zaujal popis o produktoch a nielen o nich samých, a...
ILONA - HER BIOTIC A BIO ŽELATÍNOVÁ MACA
V minulosti som mala vždy silný PMS syndróm. Bola som veľmi emotívna a mala som veľa zmien nálad.
NIVES - HER BIOTIC
Iba cvičenie a zdravá strava nestačia, pokiaľ črevá nefungujú optimálne. Her Biotic, jedinečná zmes mikrobiologických kult...