JARMILA - MENOWELL

Počas menopauzy mi najviac zlej nálady spôsobovali návaly tepla. Odkedy užívam MenoWELL, prakticky som sa s nimi rozlúčila.

Čoskoro budem mať 60 rokov a už niekoľko rokov sa potýkam s nepríjemnými problémami spôsobenými menopauzou. Horšie mi trávi, kilá sa mi hromadia, v noci sa často budím a som často veľmi spotená.

To ma znervózňuje najviac. Pred dvomi rokmi som dostala od doktora estrogénový sprej. Používala som ho viac ako rok. Nočné potenie už trochu ustúpilo, no stále ma trápilo, že ide o syntetický hormón.

Neskôr som skúsila doplnok stravy s červenou ďatelinou. Bolo to prírodné, ale necítila som efekt.

Po dlhom čase som opäť začala hľadať pomoc. Na sociálnych sieťach som čítala chvály užívateliek o MenoWELL. Keďže na prvý pohľad ničomu neverím, pozrela som si aj profily týchto užívateliek. Zaujímalo ma, či sú tieto ženy skutočné a zistila som, že sú. To ma presvedčilo a objednala som si prvé skúšobné balenie MenoWELL.

Už po týždni užívania sa môj spánok upokojil a návaly tepla začali miznúť. Nočné potenie ustúpilo asi o 80 percent. Menej sa budím a konečne dobre spím. 😉

K 60. narodeninám som si objednala sadu troch balení MenoWELL. Viem, že každá žena je trochu iná a že každá z nás nájde pre seba správnu pomoc, ak ju hľadá. Pre mňa sa zdá, že je to MenoWELL. Ďakujem!

Jarmila P.


Odporúčame
background
87 Recenzie
MenoWELL
60 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,43€ na deň

Prírodná bylinná zmes pre ženy, ktoré by chceli od menopauzy viac než len nepríjemné symptómy.

Reguluje hormóny, znižuje návaly horúčav, znižuje riziko osteoporózy a zlepšuje tiež celkovú pohodu a náladu.

Menowell prirodzeným spôsobom eliminuje nepríjemné príznaky a pomôže vám cítiť sa znovu vo svojej koži dobre.

€26,00
Prečítajte si viac
ANNA - MENOWELL
Mala vážne problémy s hormónmi. Všetko mi to liezlo na nervy a ani menštruácia nebola pravidelná. Rozhodla som sa vyskúšať...
LUCIA A MENOWELL
Prešla som si predčasnou menopauzou a zápasila s veľmi nepríjemnými príznakmi. Od tej doby, čo beriem MenoWELL, sa cítim s...
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.