NINA - BIO ŽELATÍNOVÁ MACA
Macu som začala užívať, po tom ako som zistila, že pozitívne ovplyvňuje libido a zdravie u žien. Potom, čo som schudla pekných pár kilogramov, som si všimla, že moje libido už nie je, čo bývalo, a pretože Maca je často používaná na zlepšenie života v spálni a zvýšenie plodnosti u  mužov, rozhodla som sa ju skúsiť.

Macu som začala užívať, po tom ako som zistila, že pozitívne ovplyvňuje libido a zdravie aj u žien. Potom, čo som schudla pekných pár kilogramov, som si všimla, že moje libido už nie je, čo bývalo, a pretože Maca je často používaná na zlepšenie sexuálneho života a zvýšenie plodnosti u  mužov, rozhodla som sa to skúsiť.

A je to pravda, zaznamenala som nielen zvýšenie libida, ale aj zlepšenie nálady a omnoho viac energie. 

Keďže je Maca bohatá na vitamíny B, C a E a pomáha dodaním železa obnoviť červené krvinky,  odporučila by som ju každému, kto trpí aktuálne nedostatkom železa. Od tej doby, čo užívam Macu, mám viac energie a väčšiu vytrvalosť v športových aktivitách, tiež som zaznamenala rýchlejšie naberanie svalovej hmoty.


Jednou z najväčších výhod želatínovanej Macy v kapsuliach je to, že je vďaka odstráneniu škrobu je ľahšie stráviteľná a nespôsobuje mi teda po užití pocit ťažkosti v žalúdku.

Odporúčame
background
3 Recenzie
Bio Želatínovaná Maca
120 kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 60-120 dní / 0,16-0,32 na deň

Bio Želatínovaná Maca je 5-krát silnejšia ako bežné produkty z nej, no je šetrnejšia k tráviacemu traktu  a ľahšie sa vstrebáva.

Maca je adaptogénna bylina pôvodom z Peru. Považuje sa za jednu z nenahraditeľných superpotravín na reguláciu estrogénovej a hormonálnej nerovnováhy u žien. Je vhodná najmä pre ženy, ktoré majú nepravidelné cykly, bolestivú menštruáciu, ťažký predmenštruačný syndróm alebo tie, ktoré bojujú s dlhotrvajúcou stratou menštruácie.

€18,90
Prečítajte si viac
TIMEA - BIO ŽELATÍNOVÁ MACA + BIO MORINGA + HER BIOTIC
Už niekoľko rokov mám problémy s menštruačným cyklom, ale doktori mi stále hovorili, že mi nič nie je a všetko je v poriad...
ILONA - HER BIOTIC A BIO ŽELATÍNOVÁ MACA
V minulosti som mala vždy silný PMS syndróm. Bola som veľmi emotívna a mala som veľa zmien nálad.
LAURA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA
Kvôli rúškam sa začali moje kožné problémy. Moja pleť sa zo dňa na deň zhoršovala. Skúšala som všetko, ale nič mi nepomohl...