TATIANA - HER BIOTIC + SKIN LUX

3 mesiace som pravidelnou užívateľkou vášho produktu Her Biotic a Skin Lux na pleť užívam 1 mesiac a neviem opísať moje obrovské nadšenie!

Ahojte! 

Píšem vám, pretože vám chcem poďakovať, že vôbec existujete.

3 mesiace som pravidelnou užívateľkou vášho produktu Her Biotic a Skin Lux na pleť užívam 1 mesiac a neviem opísať moje obrovské nadšenie!

Moja pleť pred použitím bola zúfalá, plná vyrážok, olupovala sa a vždy, keď som sa pozrela do zrkadla, bola som plná pochybností o sebe, necítila som sa vo svojej koži dobre. Skúšala som rôzne krémy, peelingy, oleje, mydlá atď. Nič mi skutočne nepomohlo dosiahnuť požadované výsledky.

Keď som videla na internete vašu ponuku, bola som zo začiatku veľmi skeptická, no rozhodla som sa to vyskúšať, pretože som nemala čo stratiť a bolo to určite to najlepšie rozhodnutie!

Moja pleť je teraz čistá bez vyrážok, vrátilo sa mi sebavedomie a opäť sa cítim vo svojej koži dobre, pretože sa nemusím skrývať za makeup.

Ďakujem ešte raz!

S pozdravom Tatiana

Odporúčame
background
9 Recenzie
Balíček Zdravá koža zvnútra von: 1x Skin Lux + 1x Her Biotic -10%
Na sklade

Všetko, čo potrebujete pre pleť bez akné, pigmentačných škvŕn a chronicky suchých miest. Skin Lux sú prírodné kapsuly, ktoré poskytujú starostlivosť o pleť zvnútra.  Zdravú a žiarivú pleť podporujú aj mikrobiologické kultúry Her Biotic, ktoré regulujú črevnú mikroflóru, čím zmierňujú zápaly a tým zabraňujú vzniku nečistôt a iným kožným problémom.

€47,90 €43,11 Ušetríte €4,79
Prečítajte si viac
ILONA - HER BIOTIC A BIO ŽELATÍNOVÁ MACA
V minulosti som mala vždy silný PMS syndróm. Bola som veľmi emotívna a mala som veľa zmien nálad.
MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všet...
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...