VLASTA - HER BIOTIC

Mala som chronické problémy s infekciami močového mechúra, ktoré ma privádzali do zúfalstva. Odkedy beriem Her Biotic, problémy sa výrazne zlepšili!

Často som mala problémy so zápalmi močových ciest. 5x po sebe som musela brať antibiotiká, čo viedlo k ďalším a ďalším problémom. Najprv prišli problémy so svrbením. Prešlo to od svrbenia k pocitu pálenia a častej potreby močiť.

Celú noc som musela každú hodinu chodiť na záchod a neustále ma bolelo podbruško. Vo väčšine prípadov som sa nevedela vycikať vôbec. Bola som už psychicky vyčerpaná z nespavosti, bolesti boli také silné, že som niekedy ledva chodila.

Tesne predtým, ako som sa vrátila k lekárovi a požiadala o opätovné preliečenie antibiotikami, narazila som na Her Biotic. Po 14 dňoch užívania som sa už cítila lepšie, keďže bolesti v dolnej časti brucha ustúpili. Verím, že čoskoro sa zníži aj počet nočných ciest na WC.

Vlasta T.

Odporúčame
background
115 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
ŠTEFKA A HER BIOTIC
Her Biotic mi pomohol k pravidelnejšiemu tráveniu a zlepšil sa aj môj intímny zdravotný stav.
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.