SKÚSENOSTI ZÁKAZNÍČIEK S KAPSULAMI FEMCARE: 7 ŽIEN, 7 PRÍBEHOV
Aj ty si sa ocitla v situácii, kedy máš pocit, že z tvojho tela všetka vlhkosť zmizla nadobro?
Máš problém so zápalmi, nepríjemným tlakom a bolesťami “tam dole“?
Už nevieš ako vyzerá deň bez pálivého pocitu v očiach, a to všetko kvôli ich suchosti?
Máš suchú pokožku aj napriek tomu, že piješ veľa vody, dokonca aj v ústach máš úplne sucho?

Situácia je viac než jasná. Máš vysušené sliznice a to ti spôsobuje celý rad nepríjemných problémov. Estrogén je ten na koho si treba posvietiť. Nedostatok estrogénu a tým spôsobená hormonálna nerovnováha.

Tento ženský hormón je vazodilatátor, čo znamená, že rozširuje cievy a zvyšuje ich pružnosť. To zaisťuje dobrú cirkuláciu tkaniva. Keď ho máš nedostatok alebo nie je v rovnováhe s inými hormónmi, neplní už dostatočne svoju funkciu a sliznice vysychajú.

A hoci dostaneš veľa tipov, ako a čím môžeš svoje problémy so suchosťou (kdekoľvek) zmierniť a dočasne odstrániť, nikto ti nepovie, že existuje riešenie, ktoré tvoje problémy odstráni a to z dlhodobého hľadiska.

O vlhkosť slizníc sa totiž môžeš postarať aj zvnútra úplne prírodným spôsobom.


Objav doplnok stravy, ktorý podporuje prirodzenú vlhkosť slizníc s výťažkom z rakytníka >>>

Ak máš niektorý z vyššie uvedených problémov, príbehy žien, ktoré vyskúšali kapsuly FemCARE, ti môžu dať nádej, že existuje riešenie.

Prečítaj si, čo hovoria!


„Chcela by som využiť túto príležitosť a poďakovať sa vám za tento skvelý produkt. Už dlhšie trpím nedostatkom vlhkosti "tam dole", na vonkajších častiach sa mi začali vyskytovať aj drobné praskliny.

Gynekológ mi dal len antibiotiká, intímne gély a krémy, nič nepomáhalo. Zo zúfalstva som skúšala všeličo, až som narazila na FemCARE. Nerobila som si veľké nádeje, ale produkt som si objednala. Nemohla som tomu uveriť, ale už po týždni užívania som pocítila úľavu. Urobila som si zásoby, pretože tieto bolesti v budúcnosti jednoducho nechcem znášať. Konečne sa môžem opäť voľne pohybovať a užívať si každý deň “naplno“. V prípade potreby rada vyskúšam aj iné produkty značky Carnium Botanicals.“

-ANDREA-


Nedostatok vlhkosti v intímnej oblasti spôsobuje nepríjemný pocit pri pohlavnom styku. Problémom však nie je len bolesť, pálenie a tlak.

Keďže suchosť narúša prirodzené pH tvojej intímnej oblasti, môže to viesť k problémom s kvasinkovými infekciami, infekciami močového mechúra či dokonca bolestivému močeniu.


Som zrelá žena. Mám 56 rokov a naďalej sa chcem cítiť ženou najbližších 20 rokov. Tak, ako každá žena, aj ja som riešila občasné problémy s intímnou suchosťou a následným problémom pri močení. Riešila som to nákupom v lekárni, kremík, čipky, ani doktorka mi nepomohla, alebo lepšie povedané nevysvetlila súvis medzi intímnou suchosťou a podraždením močovej trubice. Nedávno, som na internete našla produkty od Carnium Botanicals. Hneď ma zaujal popis o produktoch a nielen o nich samých, ale, ako to v našom tele funguje a čo všetko so všetkým súvisí. Odborne a pritom tak jednoducho opísané.  

Hneď som si objednala ženské probiotiká Her Biotic a FemCARE, na odstránenie pocitu intímnej suchosti. Produkty užívam síce ešte len 15dní, ale naozaj sa cítim lepšie. V čom? Pocit suchosti už nemám a trávenie je oveľa lepšie.

Takže, naozaj odporúčam všetkým ženám, ktoré ešte váhajú objednať si produkty Carnium Botanicals. Ja som svoje dva už našla a určite si ich objednám znovu.

-ZUZANA-


Väčšina voľne dostupných produktov odporúčaných lekármi alebo priateľkami funguje len krátko. Nie preto, že by boli zlé, ale preto, že k problémom pristupujú nesprávnym spôsobom. Iba zmierňujú príznaky, ale neodstraňujú príčinu problému.

A problémy s intímnou suchosťou začínajú v tele. Najčastejšie, ako som už spomínala, je na vine pokles estrogénu.

Tento stav je nevyhnutnou súčasťou určitých období života, napríklad obdobia po pôrode, pri dojčení alebo v menopauze. Problémy so suchosťou sa vyskytujú vo veľkom počte, no ženy o nich často nehovoria.

Niektoré však už svoje riešenie objavili. Anita a Marta sú nadšené, že našli pomoc a na FemCARE prisahajú.


Odkedy som v menopauze mám problémy so suchosťou a nedostatkom chuti do „akcie“. Kapsuly mi nielen pomohli získať vlhkosť a tým znížiť bolesť a nepohodlie, ale tiež pozorujem menej návalov tepla. Zmenil sa aj výtok, teraz je menej nepríjemný. Som šťastná, že sa môžem jednou kapsulou postarať o svoje celkové zdravie a pohodu.

-ANITA-

Nikdy predtým som nemala problém so suchosťou „tam dole“, takže ma tieto problémy prekvapili. Začala som užívať kapsuly a čoskoro som si všimla zlepšenie. Zbavila som sa nepríjemných pocitov a výtoku, keďže kapsuly ovplyvňujú aj pH sliznice. Som nadšená a dúfam, že to tak aj zostane!

-MARTA-


Nerovnováha estrogénu postihuje nielen sliznice “tam dole”, postihuje sliznice celého tela. Preto môžeš pozorovať problémy so suchosťou v ústach, výrazne suchú pokožku či dokonca suchosť v očiach.

Hviezdna zložka v kapsulách FemCARE rieši tieto problémy zvnútra.

Hovorím o rakytníku, zázračnej rastline, ktorá má 70-krát silnejšiu antioxidačnú kapacitu ako vitamín C.


Pýši sa výnimočnou nutričnou hodnotou, keďže má viac ako 190 bioaktívnych živín. Ale to nie je jediná vec, ktorá ho robí takým výnimočným.

Má najvyššiu známu koncentráciu omega 7 mastných kyselín v rámci rastlinnej a živočíšnej ríše.

Omega 7 sú na druhej strane primárnou zložkou bunkových membrán, ktoré tvoria sliznice. Zabezpečujú, aby tvoje sliznice zostali hydratované a zvlhčené. A to platí pre všetky; intímnu oblasť,  ústa, oči, a ako bonus tiež sa postarajú aj o hydratovanú pokožku..

Všetky spomenuté vedia byť veľmi nepríjemné, napríklad suché oči sprevádza nepríjemné pálenie, ktoré môže viesť až k zhoršenému zraku. Možno máš tiež často pocit, že máš v očiach cudzí predmet, že sú tvoje oči unavené ešte skôr, ako si naozaj začala pracovať, alebo že ti vadí aj prirodzené svetlo.


Mal som naozaj vážne problémy so suchými očami(syndróm suchého oka). Musela som používať umelé slzy takmer každú hodinu, než som objavila a začala užívať vaše kapsule. Užívala som ich často aj v noci, pretože ma oči tak strašne "rezali" a boleli. Potom často nasledovali červené oči a časté očné infekcie. Odkedy užívam Vaše kapsuly FemCARE cca 2 týždne 2x denne tieto problémy už nemám. Kvapky musím užívať len raz až dvakrát denne, čo znamená, že sa nemusím v noci budiť. Som naozaj šťastná a vďačná, že som natrafila na tento produkt.

-MARIANA-

„Často som mala problémy so suchými a páliacimi očami. Okrem toho som mala aj problémy so suchosťou „tam dole“ a suchou pokožkou po celom tele. Vyskúšala som veľa vecí: od očných kvapiek, intímnych gélov až po rôzne krémy, ale nič mi nepomohlo. Na Facebooku som natrafila na inzerát na výživový doplnok FemCARE. Z číreho zúfalstva som si produkt objednala. Hlavne preto, že je prírodného pôvodu. Môžem povedať, že to bolo spontánne rozhodnutie, ale asi po pol mesiaci sa stav so suchými očami značne zlepšil. Potom sa výrazne zlepšil aj problém nedostatku vlhkosti „tam dole“. Som veľmi spokojná a budem naďalej FemCARE objednávať.”

-ANNA-


Hormonálne zmeny a nerovnováha prinášajú mnohé nepríjemné symptómy. Nie je teda nič nezvyčajné, ak si zmätená a nevieš, ktorý začať riešiť ako prvý.

Mnoho žien dlhé roky trpí problémami s intímnou suchosťou, suchosťou očí a iných slizníc. No zároveň ich sužujú aj návaly tepla, priberanie a zmeny nálad, takže problémy s nedostatkom vlhkosti rýchlo odsúvajú nabok.


Navyše je to téma, o ktorej sa málokedy hovorí nahlas. No pribúda čoraz viac riešení, ktoré sú dočasné a často sú zbytočným vyhadzovaním peňazí von oknom. Čoraz viac žien je pripravených urobiť krok, ktorý ich problémy navždy odstráni.

A ten pocit, keď po dlhých rokoch konečne vyriešia svoje problémy? Neopísateľný.


Už roky bojujem s problémami v intímnych partiách, najmä s pocitom pálenia. Gynekológa som navštevovala pravidelne, no všetko, čo mi predpísal (krémy a podobne), situáciu len zhoršilo. Veľmi sklamaná a bez veľkých očakávaní som si objednala FemCARE od Carnium Botanicals, keďže som predpokladala, že za suchosť môže menopauza. Beriem to už nejaký čas a moje problémy sú preč! Cítim sa oveľa lepšie, a v noci sa už nebudím na bolesť a pálenie. Na moje veľké prekvapenie som vyriešila problém, ktorý sa ťahal roky. Veľa peňazí som minula aj na hľadanie riešení. Ďakujem, ďakujem, ďakujem!

-MONIKA-


FemCARE funguje vďaka unikátnej zmesi rastlinných extraktov, ktorá ti pomôže dosiahnuť optimálnu hydratáciu očí a ostatných slizníc.

Tajomstvom kapsúl FemCARE je Omegia®, unikátna štandardizovaná receptúra, ktorá obsahuje plody a olej zo semien rakytníka, čím poskytuje telu vyvážený pomer všetkých nenasýtených mastných kyselín: Omega 3-6-7 a 9. Okrem toho sa skladá z mnohých antioxidantov (vrátane betakaroténu a vitamínu E), vitamínov, minerálov a rastlinných sterolov.


Kapsuly pomáhajú znižovať nepríjemný pocit suchosti, pálenia a bolesti a zároveň znižujú riziko vzniku zápalu. Pre bohatú hodnotu omega 3 mastných kyselín, ktoré sú potrebné pre tvorbu nových hormónov, prispievajú aj k hormonálnej rovnováhe.

Najlepšie na tom všetkom je, že kapsuly FemCARE nemajú žiadne vedľajšie účinky a ich výsledky sú dlhodobé!

Odporúčame
background
29 Recenzie
FemCARE
90 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,76€ na deň

Prírodná zmes rastlinných extraktov podporuje optimálnu hydratáciu slizníc a zároveň podporuje hormonálnu rovnováhu. FemCARE napomáha zmierňovať problémy so suchými očami, ústami, pokožkou, či vagínou. Zbavte sa nepríjemného pocitu suchosti, svrbenia a znížte riziko zápalu.

€22,90
Prečítajte si viac
5 MÝTOV O DETOXIKÁCIÍ
Detoxikácia organizmu sľubuje viac energie, lepšiu psychickú a fyzickú pohodu a posilnenie imunitného systému. Detoxikácia...
8 POTRAVÍN, KTORÉ POMÁHAJÚ NASTAVIŤ ROVNOVÁHU ŽENSKÝCH HOMÓNOV
Hormóny sú látky, ktoré riadia vaše zdravie a pohodu. Pokiaľ sú v rovnováhe a hladko plnia svoje úlohy, zvyčajne sa s nimi...
AKO STRES (TRVALE) POŠKODZUJE VAŠE TRÁVENIE
Stres. Slovo, ktoré môžete počuť z každej strany. Dočítate sa o ňom vo všetkých článkoch o zdraví. Stal sa hlavnou hviezdo...